Home » Okategoriserade » Postar ett brev

Postar ett brev

 

Jag hade ett stort projekt i dag, jag var tvungen att posta brev så att det kom i väg med dagens post. Jag brukar inte posta brev så jag tvungen att börja med att ringa till posten och fråga hur mycket frimärken jag skulle sätta på brevet. De sa att det beror på hur mycket brevet väger så jag blev tvungen att gå iväg till ett postkontor och väga brevet. Brevet vägde 35 gram så jag kunde sedan gå hem igen och ringa till posten frågade hur mycket det kostar. Jag fick till svar att det skulle kosta 12 kronor.

Det var inte så dyrt tänkte jag, så jag gick tillbaka till posten och köpte frimärken för 12 kr. Jag kunde sedan gå hem igen för att skriva på adressen på brevet.

Nu var allting klart så jag kunde leta reda på en postlåda, vilket tog två timmar eftersom att jag inte visste vart de låg. Jag lyckades dessutom gå vilse i min jakt efter postlådan. Jag är i alla fall nöjd över dagens insats med att Posta ett brev. Det tog bara fem timmar.